FitLine Kosttillskott

Oavbruten press, stress och dåliga matvanor är de stora anledningarna till att många inte längre lever upp till sina förväntningar på jobbet och/eller privat. Kosttillskotten från FitLine hjälper dig att ta dig an de dagliga utmaningarna och att hålla din hälsa och din prestationsnivå på topp även vid högre ålder.


Närings Transport Konceptet (NTC®) som utvecklats av våra forskare transporterar näringsämnena exakt när de behövs, på cellnivå, exakt dit det behövs. Inifrån och ut. Det stärker inte bara immunförsvaret utan hjälper också hjärtat och blodcirkulationen så att du känner dig frisk och kan fungera hela dagen. Många elitidrottare världen över uppskattar fördelarna med FitLine. Certifierade tillverkningsprocesser garanterar genomgående hög kvalitet och renhet i våra produkter.

FitLine Produkter överblick Handla nu

Sport

I både hobby- och elitsport kan FitLine hjälpa dig att prestera på topp varje dag. De förser dig inte bara med optimal näringsförsörjning utan de är dessutom helt säkra att använda. Alla FitLines kosttillskott testas regelbundet av Biochemical Institute of the renowned German Sporting University in Cologne. Du kan läsa mer om detta i den så kallade “Kölner Liste” (Cologne List) från Olympic Office i Rhine, Tyskland.


Vi har att arbetat väldigt nära och tryggt med olika idrottsförbund, landslag och idrottare i världsklass under många år. Bland våra samarbetspartners hittar du det Tyska och Österrikiska Skidförbundet (DSV och ÖSV), Tyska Ishockeyförbundet (DEB), Tyska Cykelförbundet (BDR) och det Tyska Nordic Walking-förbundet (DNV). Kvaliteten på våra sportprodukter och dess exemplariska stöd i elitsport har också lett till att Österrikes Sporthjälp rekommenderar våra produkter till nästan 500 idrottare.

Handla nu

Produkter

FitLine- och BeautyLine-produkterna från PM-International hjälper dig att bevara och återfå detta, även i hög ålder.


Våra högkvalitativa produkter stödjs av NTC® (Närings Transport Konceptet), vilket understödjer en högre biotillgänglighet vid upptaget av näringsämnen och transporterarnäringsämnena exakt när de behövs, på cellnivå, exakt dit det behövs. Inifrån och ut.


Både hobby- och elitidrottare har lärt sig att dra nytta av FitLines fördelar. De mycket näringsrika kosttillskotten från PM-International hjälper dem att kunna fortsätta prestera på en hög nivå.


Vår unika BeautyLin- serie är också noga utformad för maximal effekt och kvalitet. Tack vare NTC® når kombinationen av ingredienser ner till de djupaste hudlagren. BeautyLine-serien erbjuder rengöring, vård och ett anti-agingsystem som är perfekt anpassat efter varje hudtyp och uppfyller alla dina önskningar.


Våra produkter är tillverkade enligt GMPs riktlinjer vilket garanterar absolut högsta renhet och maximal kvalitet.Det bästa beviset på våra produkters höga kvalitet är alla hundra tusentals nöjda kunder vi har över hela världen. Övertyga dig själv, och du kommer se att det lönar sig.